GARANTİ EDİLEN İÇERİK
Toplam Azot (N) |
8% |
Amonyum Azotu (N) | 1,2% |
Nitrat Azotu (N) | 6,8% |
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 6% |
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 6% |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 40% |
Suda Çözünür Bor (B) | 0,05% |
Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA İle Şelatlı | 0,1% |
Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamamı EDTA İle Şelatlı | 0,1% |
Suda Çözünür Çinko (Zn) Tamamı EDTA İle Şelatlı | 0,03% |
BİTKİ | DOZU | UYGULAMA ŞEKLİ VE DÖNEMİ (YAPRAKTAN) |
Meyve Ağaçları | 200 g/100 lt su | Meyve tutumundan sonra ve bitki besin desteğine ihtiyaç duyduğu zamanda sezon boyunca 3-4 uygulama. |
Bağ | 200 g/100 lt su | Bitkinin büyüme ve gelişme dönemi başlangıcında veya ihtiyaç duyulduğunda. |
Sebzeler(Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Havuç vs.) | 200 g/da | Tam yapraklanmadan sonra 10-15 gün ara ile 5-7 uygulama. |
Narenciye | 200 g/100 lt su | Tüm gelişim döngüsü boyunca 3 uygulama. |
Çilek | 200 g/da | Meyve gözlerinin görülmesinden itibaren 10 gün ara ile 3-5 uygulama. |
Zeytin | 200 g/100 lt su | Meyve tutumundan çekirdeklerin sertleşme dönemine kadar uygulama. |
Pamuk | 200 g/da | Taraklanma başlangıcından itibaren bitkinin gelişimine göre 2-3 uygulama |
Mısır | 200 g/da | Bitkinin her döneminde 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama. |
Tarla ve Endüstri Bitkileri ( Yer Fıstığı, Soya Fasulyesi, Şeker Pancarı, Tütün vs.) | 200 g/da | Vejetatif gelişim süreci boyunca uygulama. |
Süs Bitkileri | 200 g/ 100 lt su | Bitkinin her döneminde 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama. |
Damla Sulama | 1,5 kg/da | Uygulama sayısı bitkinin ihtiyacına göre ayarlanır. Doz damlama tankındaki su hacminin %10 unu geçemez. |