GARANTİ EDİLEN İÇERİK
Serbest Aminoasitler |
24% |
Organik Madde | 36% |
Organik Karbon | 15% |
Organik Azot (N) | 3% |
BİTKİ | DOZU | UYGULAMA ŞEKLİ VE DÖNEMİ |
Meyve Ağaçları (Kiraz, Şeftali, elma vb) | 100-200 ml/100 lt Su |
Çiçeklenme öncesi Taç yapraklar döküldüğünde Meyve gelişim döneminde |
Bağ | 100-200 ml/100 lt Su |
Yapraklanma başlangıcında Salkım oluşmasında Danelerin gelişim döneminde |
Narenciye | 100-200 ml/100 lt Su |
Çiçeklenme öncesi Meyve bağlandıktan sonra |
Sebze | 100-200 ml/100 lt Su |
Sebzelerin normal gelişme başlangıcında Çiçeklenme öncesi Taç yaprakları döküldüğünde |
Tütün | 100-200 ml/100 lt Su |
Fideler tarlaya şaşırtıldıktan 15-20 gün sonra |
Endüstri Bitkileri (Pamuk Ayçiçeği vb.) | 100-200 ml/100 lt Su |
Bitkiler toprak yüzeyine çıktıktan 15-20 gün sonra |
Hububat | 100-200 ml/100 lt Su |
Herbisit uygulaması ile birlikte |
Zeytin | 100-200 ml/100 lt Su |
Tomurcuk oluşum, çiçeklenme öncesi ve meyve renk değişimi sırasında ve gerekliyse hasattan sonra |
Damlama Sulama | 500-1000 ml/da | Bitkilerin gelişme döneminde damlama sulama sistemi ile köklere uygulanır |