GARANTİ EDİLEN İÇERİK
Toplam Azot (N) | 6% |
Nitrat Azotu (N) | 6% |
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) | 9% |
BİTKİ | DOZU | UYGULAMA ŞEKLİ VE DÖNEMİ (YAPRAKTAN) |
Meyve Ağaçları | 100-300 ml/100 lt su | 10-15 gün ara ile 4-6 uygulama yapılır. |
Sebzeler (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Havuç vs.) | 100-300 ml/da | Tam yapraklanmadan sonra 10-14 gün ara ile 2-4 uygulama. |
Narenciye | 100-300 ml/100 lt su | Çiçeklenme sonrası 10-14 gün ara ile 2-4 uygulama. |
Bağ | 100-300 ml/100 lt su | 3-4 yapraklı dönemden başlayarak danelerin olgunlaşma dönemine kadar 15 gün ara ile 7 uygulama. |
Çilek | 100-300 ml/da | 10-15 gün ara ile 4-6 uygulama yapılır. |
Zeytin | 100-300 ml/100 lt su | Çiçeklenme sonrası 10-15 gün ara ile 2-4 uygulama. |
Pamuk, Ayçiçeği, Mısır | 100-300 ml /da | Yapraklanma döneminde ve 10 gün sonra 10-15 gün ara ile 4-6 uygulama yapılır. |
Hububat | 100-300 ml /da | Kardeşlenme döneminde uygulanır. |
Tarla ve Endüstri Bitkileri (Yer Fıstığı, Soya Fasulyesi, Şeker Pancarı, Tütün vs.) | 100-300 ml /da | Yapraklanma döneminde ve 10 gün sonra 10-15 gün ara ile 4-6 uygulama yapılır. |
Süs Bitkileri | 100-300 ml/100 lt su | Yapraklanmadan sonra uygulanır. |