Meraville

etikettescil brosur

meraville

Ambalaj Tipi: 5 Lt

 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK 

Suda Çözünür Potasyum 
Oksit (K2O) 
10%
BİTKİ DOZU UYGULAMA ŞEKLİ VE DÖNEMİ (YAPRAKTAN)
Yumuşak çekirdekli meyveler
(Armut,Ayva,Elma)
300-400 ml/100 lt su Meyvelerin büyümeye başlaması ile hasattan 2 hafta öncesine kadar 15 gün ara ile uygulama yapılır.
Sert çekirdekli meyveler
(Kiraz, Şeftali, Kayısı vs.)
200-300 ml/100 lt su Meyvelerin büyümeye başlaması ile hasattan 2 hafta öncesine kadar 15 gün ara ile uygulama yapılır.
Sebzeler 200-300 ml/100 lt su Tam yapraklanmadan sonra 3-5 uygulama.
(Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Havuç vs.)
Narenciye 200 -300 ml/100 lt su Meyve oluşumundan itibaren 10-15 gün ara ile uygulanır.
Bağ 200-300 ml/100 lt su Dane tutumundan sonra 10-15 gün ara ile 2-4 uygulama. Daneler olgunlaşınca 10-15 gün ara ile 2-4 uygulama
Çilek 200-300 ml/da Çiçeklenme döneminde 10-15 gün ara ile tekrarlanır.
Zeytin 200-300 ml/100 lt su Meyvelerin büyümeye başlaması ile hasattan 2 hafta öncesine kadar 15 gün ara ile uygulama yapılır.
Mısır, Ayçiçeği 300-400 ml/100 lt su Ekimden 4-5 hafta sonrası ile hasat arasında uygulanır.
Pamuk 200-300 ml/100 lt su Çiçeklenme döneminde uygulanır.
Tarla ve Endüstri Bitkileri 200-300 ml/100 lt su Tam yapraklanmadan sonra 3-5 uygulama.
( Yer Fıstığı, Soya Fasulyesi, Şeker Pancarı, Tütün vs.)
Kesme çiçekçilik 200-300 ml/100 lt su Çiçeklenme öncesi dönemde 10-15 gün ara ile tekrarlanır.

Sosyal Medyada Paylaş:

Bunlar da İlginizi Çekebilir