GARANTİ EDİLEN İÇERİK
Toplam Azot (N) | 6% |
Üre Azotu (N) | 6% |
Suda Çözünür Fosfor PentaOksit (P2O5) | 12% |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | 1% |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 2% |
*Biüresi düşük.
BİTKİ | DOZU | UYGULAMA ŞEKLİ VE DÖNEMİ (YAPRAKTAN) |
Meyve Ağaçları | 250 ml/100 lt su | Çiçeklenme başlangıcında ve meyve büyüme döneminde 2 uygulama. Hasat sonrası 1 uygulama. |
Sebzeler (Domates, Biber, Patlıcan, Kabak, Lahana vs.) | 200 ml/da | Tam yapraklanmadan sonra 1-2 uygulama. |
Bağ | 250 ml/100 lt su | Çiçeklenme öncesi ve sonrası. (yapraklar %10 döküldüğünde) uygulanır. |
Çilek | 200 ml/da | Çiçeklenme başlangıcında, meyve büyüme döneminde, hasattan sonra uygulanabilir. |
Narenciye | 250 ml/100 lt su | İlk ve sonbahar sürgünlerinde uygulanır. |
Zeytin | 250 ml/100 lt su | Gözler patlarken ve çiçeklenme öncesi uygulama yapılır. |
Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik | 200 ml/da | 5-6 yaprak döneminde 1-2 uygulama yapılır. |
Pamuk, Patates, Şeker Pancarı | 200 ml/da | 5-6 cm boyunda iken 1-2 uygulama. |
Kesme Çiçekçilik | 200 ml/100 lt su | Her dönemde uygulanabilir. |